ADOPTERA KATT

GINA


Gina är ungefär 1, 5 år gammal. Hon är lite tillbakadragen men lugn och fin, och börjar bli mer nyfiken nu.

Gina bor i ett av våra jourhem tillsammans med Görel. Gina är kastrerad, avmaskad, vaccinerad, chipmärkt och försäkrad. Gina blir mer och mer social och går nu att klappa!

Lämna intresseanmälan här om du vill veta mer om Gina!

GÖREL


Görel
är ungefär 2 år gammal.

Görel är kastrerad, vaccinerad, avmaskad, chipmärkt och försäkrad. Hon var skygg i början men går att klappa lite försiktigt nu, hon gör framsteg!

Görel bor idag i ett av våra jourhem tillsammans med Gina. De kan flytta till separata hem.

Vill du veta mer om Görel? Lämna intresseanmälan här. 

FOLKE

Folke har inte hittat sin människa ännu. Han är 13 månader och en väldigt rar katt. Han är lekfull och älskar att få sin mat i olika aktiveringsleksaker eller ligga i solen och rulla sig. Var från början mycket skygg men är nu avslappnad och kan ta godis ur handen och nästan bli klappad. Vi tror Folke kan utvecklas till en riktigt kelig och tillgiven katt. Han är nyfiken och social och så fort han får mer uppmärksamhet och bor tillsammans med någon så kommer det att lossna direkt. Folke fungerar jättebra ihop med andra katter och vi ser gärna att han får en kattkompis. Han är kastrerad, chipmärkt, vaccinerad, avmaskad, försäkrad och kostar 1300 kr. 

Känner du att Folke är rätt för dig fyll i intresseanmälan här.

GUSTEN

Gusten är en otroligt söt kattpojke!

Han gör tydliga framsteg varje dag och blir mer trygg. Han var väldigt skygg från början men nu äter han när vi är närvarande och känns lugnare nu. Gusten är till och med så duktig att han kan sitta på kommando (i utbyte mot godis då såklart)!

Gusten letar nu efter ett nytt hem! I ett lugnt och tryggt hem tror vi att Gusten kan fortsätta att utvecklas och bli en tillgiven och gosig katt!

Gusten är försäkrad, kastrerad, vaccinerad, avmaskad och chipmärkt.

Lämna intresse här!