ADOPTERA KANIN

Här finner du de kaniner som letar efter nytt hem. Använd intresseformuläret nedan om du är intresserad av att adoptera en kanin. 

SIGNE


Signe - Först fram och oerhört nyfiken, matglad men inte lika tokig som som mor Märta. Signe är fortfarande lite osäker, men hennes nyfikenhet lockar henne till stadig utveckling, hon är ingen gummiboll längre. Hennes bästa vän är Sture, i alla väder. Vi ser gärna att Signe och Sture flyttar tillsammans till sitt nya hem.

Signe klättrar och hoppar gärna, hennes nyfikenhet lockar ut henne på äventyr och hon har därmed stor potential att bli en supermysig tjej! Hon behöver tid och kärlek bara. 

Lämna intresseanmälan här. 

JÖNS


Jöns - född 2016. Han är troligen en gotlandskanin eller korsning med större kaninras. Han var vanvårdad när han kom in, sårig och mager men har nu ätit upp sig och är mycket tillgiven och nyfiken. Jöns är en cool kille som gärna sitter på bakbenen och känner dofter i vinden. Då Jöns och Märta kom in samtidigt tror vi att Jöns är pappa till Märtas ungar.

Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss med mer info om Jöns!

HELGA


Helga
- född 2015. Hon är en korsning mellan dvärgvädur och angora, långhårig med päls som kräver mycket omsorg. När hon kom till oss var hon extremt vanvårdad och hade fullt med tovor. Idag har hon ätit upp sig och mår mycket bättre. Hon är lite känslig i magen och har en strikt kost. Helga är en tokig kanin med mycket livslust, hon hittar ständigt på massor av hyss!

Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss med mer info om Helga!

STURE


Sture - Signes bästa vän och den som älskar att vara ute. Han klättrar och leker gärna, behöver utmaningar och äventyr och älskar att leta och upptäcka saker. Sture är nyfiken och trevlig, hälsar alltid på två ben och pussas gärna. 

Sture flyttar gärna ihop med Signe till sitt nya hem eftersom de är bästisar!

Lämna intresse här.