ADOPTERA KANIN

Här finner du de kaniner som letar efter nytt hem. Använd intresseformuläret nedan om du är intresserad av att adoptera en kanin. 

SIGNE


Signe - Först fram och oerhört nyfiken, matglad men inte lika tokig som som mor Märta. Signe är fortfarande lite osäker, men hennes nyfikenhet lockar henne till stadig utveckling, hon är ingen gummiboll längre. Hennes bästa vän är Sture, i alla väder. Vi ser gärna att Signe och Sture flyttar tillsammans till sitt nya hem.

Signe klättrar och hoppar gärna, hennes nyfikenhet lockar ut henne på äventyr och hon har därmed stor potential att bli en supermysig tjej! Hon behöver tid och kärlek bara. 

Lämna intresseanmälan här. 

STURE


Sture - Signes bästa vän och den som älskar att vara ute. Han klättrar och leker gärna, behöver utmaningar och äventyr och älskar att leta och upptäcka saker. Sture är nyfiken och trevlig, hälsar alltid på två ben och pussas gärna. 

Sture flyttar gärna ihop med Signe till sitt nya hem eftersom de är bästisar!

Lämna intresse här. 

JOPLIN


Joplin är en kaninhona på ungefär 2 år. Hon är en korsning mellan lejonhuvad dvärgvädur och något annan oklar ras. 

Joplin hittades utomhus, vanvårdad, mager och med väldigt långa klor. Nu har hon återhämtat sig och verkar trivas bra med livet. Men hon vill hitta ett nytt, permanent hem! Joplin är en okomplicerad, glad och lugn kanin.

Joplin är inte kastrerad. Försäkrad. 

Lämna intresse här!