ADOPTERA KATT

SOTIS

Lilla Sotis har redan hunnit vara med om mycket, trots att hon inte alls är gammal. Hon hittades tillsammans med sitt syskon, som tyvärr inte var i livet längre. Sotis var nedkyld och undernärd när hon fångades in, men togs om hand av Börjes mamma Karin. 

Nu växer hon så det knakar och verkar må riktigt bra! Sotis leker mycket med bus-brorsan Börje. Hon är vad vid andra katter och hundar.

Sotis vill flytta till ett hem där hon får sällskap av en annan katt. Hon är avmaskad, försäkrad, chipmärkt och vaccinerad (1:a sprutan) vid.

Sotis har blivit bokad till nytt hem!

GRETA


Greta - född 2017. Är avmaskad, försäkrad och skall kastreras, chipmärkas och vaccineras i slutet av januari. 

Greta är lite blyg av sig, det går att klappa henne men hon tycker inte om det - så därför avstår vi just nu tills att hon fått mer självförtroende och tillit. Hon är otroligt söt, ser ut som om hon doppat nosen i grädde. Greta tycker mest om att ligga i korgen i fönstret eller busa med Iris.

Fyll i intresseanmälan om du vill adoptera Greta. 

ALMA


Alma - född 2016, avmaskad, vaccinerad, chippad, försäkrad och skall kastreras i slutet av januari. 

Alma är jättesöt och ser alltid lite förvånad ut. Fantastisk päls, grå med vita tecken. Hon gillar att hoppa och kommer gärna och gosar. Buffar med huvudet och rullar sig i klösträdet. En väldigt trevlig katt helt enkelt. Alma lever idag med sina döttrar och Lucy och vill ha sällskap av annan katt.

Fyll i intresseanmälan om du vill adoptera Alma. 

LUCY


Lucy - född 2016, avmaskad, vaccinerad, chippad, försäkrad och skall kastreras i slutet av januari. 

Lucy är en guldklimp, semilånghårig, svart sköldpaddsfärg och en mycket finurlig uppsyn. Hon är en tillgiven och rolig katt, stort behov av rörelse och att kika ut genom fönstret. Gillar att gosa och rullar runt på golvet när vi kommer. Inte jätteförtjust i mat, äter men kastar sig inte över maten. Lite fin i kanten kanske :)  Lucy lever idag med sina släktingar och vill ha sällskap av annan katt.

Fyll i intresseanmälan här.

IRIS

Iris - född 2017, avmaskad,försäkrad och skall kastreras chipmärkas och vaccineras i slutet av januari. 

Iris var jätteskygg när hon kom in och det enda man såg var de gröna ögonen som blänkte i ett hörn. Iris är helt svart med lite vita strån på bröstet. Idag kommer hon fram och möter oss, mat är nämligen hennes stora intresse här i livet Hon hänger mest med Lucy och sin halvsyster Greta. Iris är väldigt pigg och nyfiken av sig och inom några veckor går det säkert att klappa henne. Iris lever idag med sina släktingar och vill ha sällskap av annan katt.

Fyll i intresseanmälan för Iris här.