ADOPTERA KANIN

Här finner du de kaniner som letar efter nytt hem. Använd intresseformuläret nedan om du är intresserad av att adoptera en kanin. 

SIGNE


Signe: 

Först fram och oerhört nyfiken, matglad men inte lika tokig som som mor. Signe är lite osäker fortfarande men hennes nyfikenhet lockar henne till stadig utveckling, hon är ingen gummiboll längre. Hennes bästa vän är Sture, i alla väder. Signe klättrar och hoppar gärna, hennes nyfikenhet lockar ut henne på äventyr och hon har därmed stor potential att bli en supermysig tjej! Hon behöver tid och kärlek bara. 

Lämna intresseanmälan här. 

JÖNS


Jöns - född 2016. Han är troligen en gotlandskanin eller korsning med större kaninras. Han var vanvårdad när han kom in, sårig och mager men har nu ätit upp sig och är mycket tillgiven och nyfiken. Jöns är en cool kille som gärna sitter på bakbenen och känner dofter i vinden. Då Jöns och Märta kom in samtidigt tror vi att Jöns är pappa till Märtas ungar.

Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss med mer info om Jöns!

HELGA


Helga
- född 2015. Hon är en korsning mellan dvärgvädur och angora, långhårig med päls som kräver mycket omsorg. När hon kom till oss var hon extremt vanvårdad och hade fullt med tovor. Idag har hon ätit upp sig och mår mycket bättre. Hon är lite känslig i magen och har en strikt kost. Helga är en tokig kanin med mycket livslust, hon hittar ständigt på massor av hyss!

Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss med mer info om Helga!

MÄRTA


Märta
- född 2016. Hon är troligen en gotlandskanin eller en korsning med större kaninras. Även Märta var vanvårdad och sårig när hon kom till djurhemmet, men är nu återställd. Märta är väldigt gosig kanin och kommer alltid och säger hej! Sitter gärna på bakbenen och spanar. en bestämd dam som lätt går att fjäska för om man har med sig mat. Hon fullständigt älskar mat! Hon är nyfiken och lugn, jag har aldrig sett henne rädd för något.

Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss med mer info om Märta!